Kontorsprodukter för hemmakontoret

Allmänt om kontorsprodukter för hemmet

Många som tänker på kontor tänker kanske på en arbetsplats. Men de flesta har även en dedikerad yta hemma som de använder för administrativa sysslor och kontorssysslor. En del har ett helt rum för kontoret, andra avsätter en del av ett rum för detta.

Det kan bero lite på förutsättningarna och hur ofta man ägnar sig åt kontorssysslor hemma. För den som ägnar sig lite oftare åt kontorssysslor är det viktigt att tänka på ergonomin och gärna lägga lite extra pengar på skrivbordet och skrivbordsstolen eller andra skrivbordsmöbler.

För den som inte ägnar sig så mycket åt kontorssysslor hemma kan det kanske räcka långt med en laptop, ett skrivbord, en skrivbordsstol, en skrivare, skrivarpapper, pennor och papper. Det är alltid bra att lägga lite extra pengar på sina kontorsprodukter så får man produkter av hög kvalitet som håller längre.

Hemmakontoret

Lista på vilka kontorsprodukter man behöver hemma

– Laptop
– Skärm
– Tangentbord
– Datormus
– Musmatta
– Skrivbord
– Skrivbordsstol
– Skrivare
– Kopiator / scanner
– Skrivbordslampa
– Hylla
– Skåp
– Bokhylla
– Pennor
Pennställ
– Suddgummi
– Papper
– Skrivarpapper
– Anteckningsblock
– Block
– Postit-lappar