Plattång, en bra investering!

plattång locktångÄr du missnöjd med din frisyr? Ligger lockarna inte som du vill, är inte så stora som du vill eller har du kanske väldigt platt hår och önskar att du hade lite extra volym? Då kan en plattång vara ett bra inköp.

Plattång är en mångsidig produkt som, trots namnet, inte bara plattar hår utan också kan skapa vackra vågor och lockar, för att fixa till den där drömfrisyren du alltid drömt om.

Dagens plattänger har oftast keramiska värmeplattor, vilket bidrar till den snabba uppvärmingen. På bara ett par sekunder kan du vara redo att fixa till frisyren, vilket sparar tid under de där stressiga morgnarna när man ska hinna till jobbet eller inte vill missa bussen. Ofta finns också en värmeinställning, bra vid tex löshår som inte tål värme riktigt lika bra som vanligt hår.

Vill du ha en plattång kan du glädjas åt att de finns i alla olika former, designer och prisklasser. Du kanske är ute efter en bred plattång som passar bättre för riktigt långt hår, eller lite smalare och lätthanterlig plattång som passar för mellan och kort hår? Nyare modeller är dessutom utformade för att lägga minimal påfrestning på håret, vilket gör hårvården lättare, billigare och smidigare.